Almanya’da Gaziantep Rüzgarı

Almanya’da Gaziantep Rüzgarı
Almanya’da düzenlenen Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı’na katılan Gaziantep ziyaretçilerden tam not aldı. Almanya’da düzenlenen Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarına katılan ülkeler daha...

Almanya’da düzenlenen Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı’na katılan Gaziantep ziyaretçilerden tam not aldı.

Almanya’da düzenlenen Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarına katılan ülkeler daha fazla turist çekebilmek için kıyasıya yarışıyor. Türkiye’nin 122 firma ve bölge ile katıldığı fuarda Gaziantep Standı hem tarihi motifleriyle hem de ikramlarıyla ziyaretçilerinden tam not aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla fuarda yer alan Gaziantep, fuarın ilk gününde kültür turizmi ile ilgilenen tur operatörlerinin akınına uğradı. Turizmcileri ve ziyaretçileri stantta ağırlayan Gaziantep heyeti, konuklara baklava ve Antep fıstığı ikramında bulunurken, Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca broşürler ile kitapçıklar, Gaziantep’i tanıtan kısa film DVD’si, dergi ve Çingene Kızı simgeli metal kartvizitlikler hediye etti.

Uluslararası Berlin Turizm Fuarı’nın açılışına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyet de katıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ise, Genel Sekreter Yardımcıları Sezer Cihan ve Dr. Serdar Tolay, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Yıldız, Dış İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Ertürk ve beraberindeki heyet temsil etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.