Altay’da Seçim Rüzgarı

Altay’da Seçim Rüzgarı
100. yılını kutladığı sezonda Spor Toto 2. Lig’de sıkıntılı günler geçiren Altay, 8 Haziran’da yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde başkan adaylığını açıklayan ilk isim Murat Bora Dülger oldu.

- 100. yılını kutladığı sezonda Spor Toto 2. Lig’de sıkıntılı günler geçiren Altay, 8 Haziran’da yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde başkan adaylığını açıklayan ilk isim Murat Bora Dülger oldu.

“Altay için herkes ayağa” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Murat Bora Dülger düzenlediği basın toplantısında, Altay’ın son dönemlerde idari, mali, sportif, tesisleşme ve altyapı konularında geri gittiklerini, camiada umutsuzluk havası oluştuğunu, kavgaların, dedikoduların ve mahkemelerin camiayı yıprattığını dile getirdi.

Geride kalan tüm tartışmalar ve kavgaların üzerine sünger çektiklerini belirten Dülger, “Kimsenin kişisel çekişmelerini Altay'ın üzerinde tutmadığı güzel günlere doğru yürümek istiyoruz. Bu yolu, armasını onuru olarak görenlerle birlikte omuz omuza yürüyeceğiz. Rengimiz siyah-beyaz. İyilik ve kötülüğü içinde barındıran Ying-Yang gibiyiz. Evet, en iyimizin içinde bile biraz kötülük, en kötümüzün içinde bile biraz iyilik olduğunu biliyoruz. Biz iyiliği arıyoruz. Rahmetli Rıdvan Burteçin’in dediği gibi ‘Bütün Altaylılar akrabadır’ ve her Altaylının kulübümüz için bir şeyler yapabileceğine inanıyoruz" diye konuştu.

“ALTAY, İZMİR’İN EN BÜYÜK MARKASI”

Altay'ın 100 yıllık tarihiyle Türkiye'ye mal olmuş İzmir’in en büyük markası olduğunu da söyleyen Dülger, “Bu markanın hakettiği değere ulaşması adına üyelik yapısını gözden geçirip daha katılımcı ve etkin yapıya ulaşmasını sağlayacağız. Hiçbir kurum ve kuruluşun bu büyük markayı yok saymasını göz ardı etmesini kabullenmeyeceğiz. 3 yıllık kurumsal bir planlama ile işbaşına geleceğiz. İstikrara inanıyoruz" dedi.

TEKNİK DİREKTÖRÜ HAZIR

Başkanlığa seçilmesi halinde yeni sezon için takımı teknik direktör Turgut Uçar’a emanet edeceklerini açıklayan Murat Bora Dülger, Uçar'ın Şubat ayından itibaren önümüzdeki sezonun kadro planlamasıyla ilgili çalışmalar yaptığını belirterek, “Kader birliği yapacağımız teknik heyetimiz ile oluşturacağımız Altay’a yakışır nitelikteki oyunculardan oluşan bir kadroyla her sezon daha da iyi olarak yola devam edeceğiz. Bu yolu tüm camiamız, taraftarlarımız, sevenlerimiz ve İzmir ile birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Dülger, Altay'ın 20 milyon üzerinde borcu olduğunu, bu sorumluluğu alırken bunu birilerin yönlendirilmesiyle yapamayacaklarını belirterek, kulübün önemli isimlerinden Kemal Zorlu, Nafiz Zorlu ve Ahmet Taşpınar’ın kendisini desteklediğini, önümüzdeki günlerde de Mahmut Özgener ile bir görüşme yapacağını söyledi.

ALTAY’DA SEÇİM RÜZGARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.