Altıeylül Belediyesi'nden Bin Aileye Kuru Gıda

Altıeylül Belediyesinden Bin Aileye Kuru Gıda
Altıeylül Belediyesi tarafından hazırlanan bin adet Ramazan gıda yardım paketi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

- Altıeylül Belediyesi tarafından hazırlanan bin adet Ramazan gıda yardım paketi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Altıeylül Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardım paketi hazırlattı. Muhtarların talepleri doğrultusunda Altıeylül İlçesi genelindeki 81 kırsal mahalleye ve merkezde bulunan 13 mahalleye toplam bin adet dağıtımı gerçekleştirilen erzaklar, Altıeylül Belediyesi tarafından yardıma muhtaç ailelere ulaştırıldı.

Ramazan ayında birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünün arttığını dile getiren Altıeylül Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Mesut Eray, iftar sofralarının yanı sıra yardıma muhtaç ailelere erzak yardımı yapıldığını da belirterek "Ramazan ayı yardımlaşma duygularının arttığı bir aydır. Belediye olarak ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç ailelerimizin evlerine erzak paketi hazırlayıp, bu manevi iklimin onların evlerinde de hissedilmesini sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Yardıma muhtaç aileler için Ramazan erzak paketlerini teslim alan Ayvatlar Mahallesi Muhtarı Nurettin Savran, "Altıeylül İlçesi'nde fakir ve ihtiyaç sahibi yüzlerce insan var. Ramazan ayında da bu aileleri sevindirmeliyiz. Altıeylül Belediyesi tarafından hazırlanan gıda paketleri, ailelerin yüzünü güldürdü. Yardım paketlerinden dolayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.