Altındağ Belediyesi Koroları Yeni Yeteneklerini Bekliyor

Altındağ Belediyesi Koroları Yeni Yeteneklerini Bekliyor
Altındağ Belediyesi Türk Sanat ve Türk Halk Müziği korolarına yeni dönem kayıtları başladı.Altındağlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, yıl boyunca sergiledikleri başarılı performanslarla profesyon...

Altındağ Belediyesi Türk Sanat ve Türk Halk Müziği korolarına yeni dönem kayıtları başladı.

Altındağlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, yıl boyunca sergiledikleri başarılı performanslarla profesyonel koro topluluklarına adeta taş çıkaran Altındağ Belediyesi Türk Sanat ve Türk Halk Müziği koroları, yeni koristler arıyor. Türk Sanat ve Türk Halk Müziği koroları için yeni dönem kayıt başvuru süresi 4 Ekim’de son bulacak. Yoğun talep nedeniyle, başvuruların tamamlanmasının ardından 10 ve 11 Ekim tarihlerinde, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde adaylar arasından seçme yapılacak. Koro şefleri İlkim Eylül İlk ve Cengiz Taşkent’in değerlendirmesiyle gerçekleştirilecek olan seçmelerde, adayların ses tonlarına, ses aralıklarına, müzik kulaklarına ve müziğe olan yatkınlıklarına dikkat edilecek.

Altındağ Belediyesi’nin Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korolarının çok başarılı olduğunu ve çok profesyonel eğitim aldıklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’da sanatın pek çok dalının icra edildiğini görmenin sevindirici olduğunu söyledi. Açtıkları her merkezde kültürel ve sanatsal faaliyetlere çok önem verdiklerini belirten Tiryaki, "Altındağ Belediyesi olarak Altındağ’ın, başkent Ankara’nın kültür ve sanat merkezi olduğuna inanıyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.