Altındağlı Gençlerin Şiir Sevgisi

Altındağlı Gençlerin Şiir Sevgisi
Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde sanatla, sporla, edebiyat ve şiirle birlikte büyüyen Altındağlı gençler, şiirler eşliğinde yüreklere yolculuğa çıktı.Altındağ Belediyesi tarafından bu yıl 2’...

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde sanatla, sporla, edebiyat ve şiirle birlikte büyüyen Altındağlı gençler, şiirler eşliğinde yüreklere yolculuğa çıktı.

Altındağ Belediyesi tarafından bu yıl 2’nci kez düzenlenen “Şiir Dinletisi Etkinliği” kapsamında şiirler okuyan Gençlik Merkezi üyesi gençler, dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Şiire gönül vermiş öğrenciler, çıktıkları şiir yolculuğunda, dinleyenlerin gönlünü fethetti. Gençlerin şiir şölenine Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcıları Yunus Keleş ve Tuncay Temel de eşlik etti.

ŞİİR EŞLİĞİNDE YÜREKLERE YOLCULUK

Ahmet Muhip Dıranas’tan Orhan Veli’ye, Ataol Behramoğlu’ndan Cahit Zarifoğlu’na Türk Edebiyatı’nın önemli şairlerinden şiirler okuyan öğrenciler, izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Büyük bir profesyonellikle şiirlerini okuyan gençler, salonu dolduran arkadaşları tarafından da ilgiyle dinlendi. Gençlerin şiirleri, salonu dolduran herkesi duygulandırdı.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZLERİ’NDE SANATLA, SPORLA, EDEBİYAT VE ŞİİRLE BİRLİKTE BÜYÜYEN ALTINDAĞLI GENÇLER, ŞİİRLER EŞLİĞİNDE YÜREKLERE YOLCULUĞA ÇIKTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.