Altındağlı Vatandaşların İftar Buluşmaları Devam Etti

Altındağlı Vatandaşların İftar Buluşmaları Devam Etti
Ramazan ayı boyunca Altındağlı vatandaşlarla birlikte orucunu açan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin iftar buluşmaları devam etti.Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiry...

Ramazan ayı boyunca Altındağlı vatandaşlarla birlikte orucunu açan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin iftar buluşmaları devam etti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğini yaptığı, Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi’nde gerçekleşen iftar programına önceki gün Ulubey ve Battalgazi Mahallesi sakinleri konuk olurken, bir sonraki günün misafirleri ise Çamlık ve Önder Mahallesi oldu.

“MEVLAM ATTIĞINIZ HER ADIM BAŞINA SEVAP YAZSIN”

İftar yemeğinin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Tiryaki, “Altındağ Belediyesi olarak 7-8 yıldır iftar programları düzenliyoruz. Herkesin evinde içecek bir tas çorbası, yiyecek bir lokma ekmeği varken kalkıp buralara kadar geldiniz. Farklı mahallelerden vatandaşlarımızı davet ettik. Sizler de bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiniz. Eğer gelmeseydiniz bu sofraların hiçbir anlamı kalmazdı. Bu sofralar siz geldiğiniz için güzel. Mevlam attığınız her adım başına sevap yazsın” dedi.

Her akşam iftar programlarında kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Tiryaki, mahalle sakinlerini dinlemeyi de ihmal etmedi. Her akşam Altındağlı hemşehrilerini kucaklayan ve vatandaşların isteklerini hiçbir zaman göz ardı etmeyen Başkan Tiryaki, yine vatandaşların taleplerini dinleyerek, sorunlarına çözüm önerilerinde bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.