Altınordu’nun Kaldırımları Yenileniyor

Altınordu’nun Kaldırımları Yenileniyor
Altınordu Belediyesi, geçen dönemden kalan ve vatandaşların büyük şikayetlerine sebep olan kaldırım çalışmalarını başlattı.Beraberinde Başkan Yardımcısı Fatih Evli ile birlikte çalışmaları yerinde inc...

Altınordu Belediyesi, geçen dönemden kalan ve vatandaşların büyük şikayetlerine sebep olan kaldırım çalışmalarını başlattı.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Fatih Evli ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, her yola ve binaya göre değil, standart bir kaldırım ağı inşa edeceklerini söyledi. Yapılacak olan kaldırımların 8 santimetre yüksekliğinde olacağını ifade eden Başkan Tekintaş, “Baskı beton kaldırım çalışmamızda, toplam da 13 km’lik bir alan içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz standartları en yüksek ve kaliteli bir kaldırım çalışmasını hayata geçirmek olacaktır. Bu çalışmamızda yayalarımızın, engelli vatandaşlarımız, hamile ve yaşlı vatandaşlarımızın rahat kullanacağı ve hiçbir sıkıntı yaşamayacağı kaldırımlar olacak. Şu anda beton yol, sıcak asfalt, yeni imar yollarının açılması ve baskı beton olmak üzere 4 ana konuda çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarımız Altınordu ilçemizin çehresini değiştirecek ve yaşam standartlarını yükseltecektir. Bu çalışmamız ile hiç bir hemşehrimizin ulaşım sorunu kalmayacaktır“ diye konuştu.

ALTINORDU İLÇESİNİN KALDIRIMLARI YENİLENİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.