Altunsoy:"Darp edenlerin yakasını bırakmayacağız"

Altunsoy:"Darp edenlerin yakasını bırakmayacağız"
Enerji İş Sendikası Genel Başkanı Altunsoy:- "Sendikamız ve HAK-İŞ Konfederasyonu olarak olayı en yüksek düzeyde takip edecek ve olayın zanlılarının en ağır cezaya çarptırılması için gerekli hukuki takibi yapacağız"

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Enerji İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, Afşin Elbistan B Termik Santrali'nde yaşanan darp olayı ile ilgili kişilerin gerekli cezayı almaları için hukuki süreci yakından takip edeceklerini belirtti.

Altunsoy, sendikanın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Enerji İş Kahramanmaraş Temsilcisi Keramettin Erdoğan'ın darp edilmesi olayına ilişkin, Afşin-Elbistan B Termik Santrali önünde açıklama yaptı.

Darp olayını gerçekleştirenlerin Kahramanmaraş TES-İŞ Şube Başkanı Mustafa Kılıç'ın yeğenleri olduğunun ortaya çıktığını ileri süren Altunsoy, şahıslar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu ifade etti. Altunsoy, "Sendikamız ve HAK-İŞ Konfederasyonu olarak olayı en yüksek düzeyde takip edecek ve olayın zanlılarının en ağır cezaya çarptırılması için gerekli hukuki takibi yapacağız." dedi.

Altunsoy, şunları kaydetti:

"Bütün insani ve hukuki sınırları kaldırmış ve bu fabrikada çalışmakta olan sendika temsilcimiz Keramettin Erdoğan'ı haince pusuya düşürerek hayatına kast edip hastanelik etmişlerdir. Keramettin Erdoğan'ın tek suçu HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Enerji İş Sendikasının yetkilisi olmak ve sendikamıza hem demokratik hem hukuki hakkı olarak üye çalışması yapmaktır. Ekmeğinin peşinde namusuyla, onuruyla çalışan sendika yetkilimizin arkasından saldırarak kaburgalarını, dişlerin ve vücudunun muhtelif yerlerini kırmak, TES-İŞ Sendikasının gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır."

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.