Amansız Hastalığa Yenik Düşen Pelin Şengül Hayatını Kaybetti

Amansız Hastalığa Yenik Düşen Pelin Şengül Hayatını Kaybetti
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ölmeden önce son arzusunun minik oğlu Salih’in sünnet mürüvvetini görmek olduğunu söyleyen 29 yaşındaki Pelin Şengül, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

- Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ölmeden önce son arzusunun minik oğlu Salih’in sünnet mürüvvetini görmek olduğunu söyleyen 29 yaşındaki Pelin Şengül, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen bir düğünle minik oğlu Salih’in sünnetini gerçekleştiren 29 yaşındaki Pelin Şengül, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı’nın öncülüğünde tüm tedavi masraflarının karşılanmasının yanı sıra her an yanında olarak yalnız bırakmadığı Şengül, önceki gün İzmir’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Dernek Başkanı Cavlı’nın, İzmir’den bizzat alıp, Ayvalık Devlet Hastanesi Morgu’na getirilen ve Ayvalık’ta yaşlı annesi ve 9 yaşındaki oğlu Salih’ten başka kimsesi olmadığı öğrenilen Pelin Şengül’ün cenazesi; sabah saatlerinde dernek üyeleri tarafından hastane morgundan alınarak, Merkez Saatli Camiine götürüldü.

Burada kılınan cuma namazının ardından Şengül’ün cenazesi gözyaşlarıyla Ayvalık Kabristanında toprağa verildi.

KAYMAKAM NAZLI CENAZEYE KATILANLAR ARASINDAYDI

Şengül’ün cenazesinde; Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Zeybek’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım İncel, Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlu, Dernek Yönetim Kurulu ile gönüllü üyeleri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

AMANSIZ HASTALIĞA YENİK DÜŞEN PELİN ŞENGÜL HAYATINI KAYBETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.