Amatör Maçta Kavga

Amatör Maçta Kavga
Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Play-Off Grubu'nda Demirspor ile Orduzuspor arasında oynanan karşılaşmada kavga çıktı. Orduzuspor'da 6 futbolcunun kırmızı kart görmesi nedeniyle karşılaşma 86. dakikada yarıda kaldı.

- Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Play-Off Grubu'nda Demirspor ile Orduzuspor arasında oynanan karşılaşmada kavga çıktı. Orduzuspor'da 6 futbolcunun kırmızı kart görmesi nedeniyle karşılaşma 86. dakikada yarıda kaldı.

Play-Off Grubu'nun son maçında Demirspor ile Orduzuspor, Yeşilyurt İlçe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Oğuz Kağan Turan, Harun Reşit Güngör ve Barış Akdağ hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Orduzuspor'dan Abdulvahap'ın kırmızı kart ile oyun dışında kalmasının ardından Demirspor, üst üste goller buldu. Bu sırada itirazlarından dolayı maçın hakemi, Orduzuspor Kulüp Başkanı Hasan Çelik'i saha dışına gönderdi. Çelik ile hakem arasında bir süre tartışma yaşanırken, Orduzuspor'da Onur, Oğuzhan ve Erdal'ın kırmızı kart görmesiyle gerginlik daha da arttı.

Maç 4-1 Demirspor'un üstünlüğüyle devam ederken, sahada 7 kişi kalan Orduzusporlu futbolcular ile maçın hakemi Oğuz Kağan Turan arasında tartışma yaşandı. Hakem Oğuz Kağan Turan, Orduzuspor'dan Mustafa ve İbrahim'e de kırmızı kart gösterdi. Maç, Orduzuspor'un sahada 5 kişi kalması nedeniyle tatil edildi.

Çevik kuvvet ekipleri saha içerisine girerek, olayları büyümeden önlerken, hakemler polis nezaretinde stattan ayrıldı.

AMATÖR MAÇTA KAVGA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.