Amatör Telsizciler Başkanlarını Seçti

Amatör Telsizciler Başkanlarını Seçti
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Edremit Şubesi üyeleri genel kurul toplantısı için bir araya geldi. Amatör telsizciler başkanlarını seçti.

- Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Edremit Şubesi üyeleri genel kurul toplantısı için bir araya geldi. Amatör telsizciler başkanlarını seçti.

Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Edremit Şubesi’nin yapılan genel kurulunda üyelerin oy birliği ile İsmail İrgörücü başkan seçildi.

Başkan yaptığı açıklamada “Amatör telsizcilerin olası bir Olağanüstü Afet durumunda haberleşmenin sağlanması için iletişime katkı sağlamak olduğunu belirterek bir afet durumunda amatör telsizcilere ihtiyacımız var bizde bunu körfezde çoğaltmak amacındayız. Edremit Körfezinde Amatör Telsiz Haberleşmesi alt yapısının geliştirilmesi ve amatör telsizcilik çalışmaları konusunda hevesli ve meraklı genç nesilleri ve vatandaşlarımızı bilgilendirme konusunda çalışmalar yapmak niyetindeyiz bunun için TRAC Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Edremit Şubesini kurduk. TRAC Türkiye Genelinde 55 Şubesi 15 Temsilciliği olan Kamu Yararına Çalışan Dernekler statüsünde bir kuruluş olası bir Afet durumunda haberleşmenin kesildiği durumlarda her zaman bizlere görev düşüyor. Afet Acil Durumu bize görev vererek hemen organize olarak haberleşmenin teminini sağlayacağız. Rölelerimiz APRS istasyonlarımız var ama daha çok cihaz temini konusunda ihtiyacımız var. Bu konuda bize destek olacak kişi ve kurumları aramızda görmek istiyoruz.” dedi. TRAC Edremit Şubesi’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor, Başkan İsmail İrgörücü, Başkan Yrd Gökhan Yeler, Sayman Murat Anlayan, Sekreter Alper Alkaya, Coşkun Taşkın

AMATÖR TELSİZCİLER BAŞKANLARINI SEÇTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.