Ana Okulundan Yıl Sonu Gösterisi

Ana Okulundan Yıl Sonu Gösterisi
Muş’un Malazgirt ilçesinde Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliği büyük beğeni topladı.Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin etkinliği, Kültür Merkezi konferans sa...

Muş’un Malazgirt ilçesinde Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliği büyük beğeni topladı.

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin etkinliği, Kültür Merkezi konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Minik öğrencilerin oynadıkları oyunlar ve sergiledikleri hünerleriyle salonda bulunan herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Yaşları 4 ile 6 olan minikler, giydikleri renkli kıyafetlerle ve oynadıkları oyunlarla izleyenlerden tam not aldı. Minik öğrencilerinin hazırladığı semazen gösterisi izleyicilerin büyük beğenisini kazanırken, öğrencilerin mezuniyet belgelerini veren Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Program minik öğrencilerin hazırladığı bir birinden renkli el sanatları serginin gezilmesiyle son buldu.

Kültür Merkezi Konferans salonundaki etkinliğe Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, Cumhuriyet savcıları Ersoy Yıldız ve İsmet Dalaslan, Hâkim Mehtap Bayrak Dalaslan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.

ZÜBEYDE HANIM ANA OKULU ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YILSONU ETKİNLİĞİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.