Anadolu Gençlik’ten İftar Ve Belge Töreni

Anadolu Gençlik’ten İftar Ve Belge Töreni
Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Temsilciliği tarafından düzenlenen 6 haftalık yaz kursu Irmak Garden tesislerinde düzenlenen iftar yemeği ve belge töreni ile sona erdi. Yaz etkinlikleri programı ve geleneksel iftar yemeğine İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar

- Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Temsilciliği tarafından düzenlenen 6 haftalık yaz kursu Irmak Garden tesislerinde düzenlenen iftar yemeği ve belge töreni ile sona erdi. Yaz etkinlikleri programı ve geleneksel iftar yemeğine İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Maslak’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Toplu halde akşam namazının kılınması ve dualar eşliğinde açılan iftarın ardından yaz kursları programı belge törenine geçildi. Açılış konuşmasını yapan Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli, bu yıl düzenledikleri 6 haftalık yaz etkinlikleri programına 300 çocuğun katıldığını belirtti. Altı haftalık süren programda çocukların; Kur’an-ı Kerim, Hadis-i Şerif, Peygamberimizin hayatı, güzel ahlak ve diğer dini bilgileri öğrendiklerini belirten Gayretli: “Öğrencilerimizin yüzde 90’nı Kuran’ı kerimi geçti ve öğrendi. Bunların yanında çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katıldılar.”

Gazze’de 800’ü aşkın Müslüman’ın İsrail tarafından katledildiğini ve katliamların her geçen gün sürdüğünü de belirten Gayretli, dünyanın ise bu zulme sessiz kalmasını kınadıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından yaz kursuna katılan çocuklar tarafından Kur’an tilaveti ve ilahiler okundu, çeşitli gösteriler sunuldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, programın sonunda öğrencilere kursa katıldıklarından dolayısertifika verildi. Yaz etkinliklerinde görev yapan hocalara da plaket takdim edildi.

ANADOLU GENÇLİK’TEN İFTAR VE BELGE TÖRENİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.