Anadolu’nun Yıldızları Saruhanlı'da Yetişiyor

Anadolu’nun Yıldızları Saruhanlıda Yetişiyor
Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Taekwondo kursuna katılan sporcular, önümüzdeki günlerde Kütahya ve Antalya’da düzenlenecek ulusal ve uluslararası müsabakalara katılacak.

- Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Taekwondo kursuna katılan sporcular, önümüzdeki günlerde Kütahya ve Antalya’da düzenlenecek ulusal ve uluslararası müsabakalara katılacak.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada belediye olarak ilçede açtıkları taekwondo kurslarından güzel sonuçlar elde etmeye başladıklarını belirtti.

Saruhanlı Belediyesine ait kapalı spor salonunda haftanın 3 günü düzenlenen kurslarda öğrencilerin iyi bir eğitim aldıklarını ifade eden Yaralı, Saruhanlı’nın bu alanda adından söz ettirir hale geldiğini dile getirerek şunları kaydetti:

“Saruhanlı Belediyespor Taekwondo Kulübü sporcularımızdan Sıla Semerci, Spor Genel Müdürlüğü’nce 27-29 Ocak’ta Kütahya’da düzenlenecek Anadolu Yıldızları müsabakasında ilçemizi temsil edecek. Sporcularımızdan Sıla Semerci, Nazmiye ve Uğur Günlü de 11-15 Şubat’ta Antalya’da düzenlenecek Turkish Open Uluslararası Taekwondo Turnuvasına katılacak. Sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum.”

ANADOLU’NUN YILDIZLARI SARUHANLI'DA YETİŞİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.