Andırın’da Ramazan Coşkusu

Andırın’da Ramazan Coşkusu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Andırın’da düzenlenen iftar programında coşkuyla karşılandı.

Andırın ilçesinde düzenlenen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cemal Tanrıverdi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekretervekili Av. Kadir Erol, Genel Sekreter Yardımcıları Hüseyin Ağır, Murat Demir, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Züver Çetinkaya, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

İftar programında Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cemal Tanrıverdi birer selamlama konuşması yaptılar.

Daha sonra iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç katıldı ve bir selamlama konuşması yaparak: “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizin sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz” diye konuştu.

İftar yemeği programının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,  çarşıda esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

654-250.jpg655-471.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.