Animder’den Kınama

Animder’den Kınama
Antalya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ANİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emekli yaptığı yazılı açıklamada, Savcı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan saldırıyı kınadı.Antalya İmam Hatip Lisesi Mez...

Antalya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ANİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emekli yaptığı yazılı açıklamada, Savcı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan saldırıyı kınadı.

Antalya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ANİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emekli açıklamasında, “Türkiye maalesef alçak ve menfur bir terör saldırısına maruz kaldı. Çağlayan Adliyesi’nde görevini yapmaya çalışan Mersin İmam Hatip Lisesi mezunu olan Savcımız Mehmet Selim Kiraz, hain bir saldırı sonrasında şehit oldu. Öyle anlaşılıyor ki, kirli eller terör oluşturarak ülkemizin huzurunu bozmaya çalışıyor. Antalya İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (ANİMDER) olarak terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Ülkemizin ve toplumumuzun huzuruna kast eden, hangi sebeple olursa olsun birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik her türlü saldırının karşısında olduğumuzu açıkça ilan ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Emekli, bin yıldır bu topraklarda kardeşçe ve huzur içerisinde yaşandığını ve yaşamaya devam edileceğini bildirdiği açıklamasında şunları kaydetti:

”Bu millet çok büyük zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde aşmayı başarmış, her türlü saldırı karşısında tek yumruk olmuştur. Bundan sonra da tek yumruk olmaya devam edecek bu tür saldırılar asla hedefine ulaşamayacaktır. Şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyor, milletimizin başı sağolsun.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.