Ankara Kalkınma Ajansı Dış Ticaret Seminerleri Sertifika Töreni

Ankara Kalkınma Ajansı Dış Ticaret Seminerleri Sertifika Töreni
Ankara Kalkınma Ajansı tarafından ihracat pazarlarını geliştirmek isteyen Ankara firmalarına verilen dış ticaret seminerleri tamamlandı.Toplamda 283 kişinin başvurduğu eğitimler, 4 grup halinde gerçek...

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından ihracat pazarlarını geliştirmek isteyen Ankara firmalarına verilen dış ticaret seminerleri tamamlandı.

Toplamda 283 kişinin başvurduğu eğitimler, 4 grup halinde gerçekleştirildi. Ankara’da faaliyet gösteren işletmelerden firma sahipleri, firma ortakları, firmanın dış ticaret ve ihracat birimi çalışanları, küresel rekabet güçlerini arttırmak ve dış ticaret konusunda bilgilerini zenginleştirmek amacıyla hafta içi ve hafta sonu düzenlenen seminer grupları yoğun ilgi gördü. Dış ticaret alanında yetkin, kalifiye insan kaynağının oluşturulması ve Ankara’nın ihracat kapasitesinin arttırılması amacına bir adım daha yaklaşıldı. Seminere iştirak eden ve devam zorunluluğu şartını tamamlayan katılımcılara düzenlenen törenle sertifikalarını Ankara Kalkınma Ajansı Kurumsal İletişim Uzmanı Aybars Erdemli verdi.

ANKARA KALKINMA AJANSI TARAFINDAN İHRACAT PAZARLARINI GELİŞTİRMEK İSTEYEN ANKARA FİRMALARINA VERİLEN DIŞ TİCARET SEMİNERLERİ TAMAMLANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.