Ankara Kent Konseyi’nden Basın Mensuplarına İftar

Ankara Kent Konseyi’nden Basın Mensuplarına İftar
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

- Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haziran ayında yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen Seyfi Saltoğlu’nun yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı Melbo Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda basın mensubu katıldı. Yemeğe katılan basın mensuplarına çalışmaları hakkında bilgi veren ve teşekkürlerini sunan Saltoğlu, “Avrupa ödülü almış bir Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte çalışmak bizim en büyük şansımız” dedi.

Saltoğlu, “Kent Konseyi’nin kapsamı çok geniş ama biz daha yeni yeni adapte olmaya çalışıyoruz. 5393 sayılı kanuna göre 2006 senesinde kurulan Kent Konseyi’nin başkanlığını 2009 yılına kadar Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili olmam nedeniyle ben yürüttüm. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek büyüdü ve üye sayısı 400’ün üzerine çıktı. Bizim için en büyük şansımız Avrupa ödülü alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte çalışmak. Başarılı bir belediye başkanı ile göreve devam ediyoruz. Kent Konseyi ile Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli çalışmaları bize çok daha gurur veriyor” diye konuştu.

ANKARA KENT KONSEYİ’NDEN BASIN MENSUPLARINA İFTAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.