Ankara Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odası 25. Yılını Kutladı

Ankara Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odası 25. Yılını Kutladı
Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) kuruluşunu 25. yıl dönümünü Türk halk müziği sanatçısı Zara’nın verdiği konserle kutladı.

- Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) kuruluşunu 25. yıl dönümünü Türk halk müziği sanatçısı Zara’nın verdiği konserle kutladı.

ASMMMO’nun kuruluşunun 25. yıl dönümünü etkinlikleri çerçevesinde Türk halk müziği sanatçısı Zara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda muhteşem bir konser verdi. Zara’nın konserini dinlemek için gelen dinleyiciler salonu tıklım tıklım doldurdu. Dinleyiciler konser başlama saati geldiğinde alkışla ritim tutarak Zara’yı sahneye çağırdı. Yoğun alkış temposuyla sahneye çıkan Zara, ilk olarak “Mihriban” türküsünü seslendirdi. Türkülerini dinleyiciler eşliğinde seslendiren Zara, kendisinin de bir işletme sahibi olduğunu belirterek, mali müşavirler odası için “Canımızsınız” dedi. Salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler Zara’nın eşsiz sesiyle doyasıya eğlendi.

ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı, konser öncesi yaptığı konuşmada yoğun çalışma temposunda sosyal olmaktan vazgeçmediklerini belirterek, “Müşterilerinin ekonomik ve vergisel sorunlarını çözen, ticari ve özel sırlarını bilen sorunlarına çözüm üreten, devletle müşteri arasında köprü vazifesi olan, devletin harcama kalemi olan vergilerin tahakkuku sağlayan, toplanmasına yardımcı olan, bu ağır vazifeleri yaparken akşam geç saatlere kadar, hatta hafta sonlarında da çalışmak zorunda kalan, bu yüzden siz değerli ailelerine ve kendine zaman ayıramayan, emektar, cefakar, çalışkan siz değerli meslektaşlarıma ve ailelerine bu vefakar çalışmalarından dolayı huzurlarınızda kuvvetli bir alkış istiyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.