Ankara’da 3 bin polisle huzur operasyonu

Ankara’da 3 bin polisle huzur operasyonu
Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 gün aradan sonra Başkent'te 3 bin polisin katılımıyla huzur operasyonu başlattı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 gün aradan sonra Başkent'te 3 bin polisin katılımıyla huzur operasyonu başlattı.

Ankara'da sağlanan huzurun devamı için üç gün aradan sonra ikinci huzur operasyonu yapılıyor. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesindeki operasyona Yunus Timleri, Çevik Kuvvet, Narkotik, Özel Harekat, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Pursaklar ve Yenimahalle Emniyet Müdürlükleri ekipleri destek veriyor.

Bayram öncesi Ankara'daki tüm umuma açık eğlence yerleri, Kızılay, Sakarya Caddesi ve açılan sokaklar, Tunus Caddesi, Bestekar Sokak, Tunalı Hilmi, Ulus Çankırı Caddesi ile açılan tüm sokaklarda bulunan umuma açık eğlence mekanları ile cadde ve sokaklarda, Hıdırlıktepe de, Yenimahalle ilçesindeki tüm umuma açık eğlence mekanlarında uygulama yapılıyor. Ankara iline giriş yapılan bütün anayollar ile şehir merkezindeki 70 noktada yol kontrolü yapılarak, araçlar ve kişilerin üstleri aranıyor. Asayiş Şube ekipleri ile Çevik Kuvvet ekipleri Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali İşletmesi'nde (AŞTİ) 400 polisin katılımıyla uygulama başlattı. Uygulamada, kişilerin GBT kayıtları sorgulanıyor ve kişilerin ve bagajlarının aranması yapılıyor. Polis ekipleri ayrıca Ankara Tren Garı'nda giriş ve çıkış yapan tüm yolcuları kontrolden geçirip, GBT'lerini sorguluyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.