Ankara’daki Basın Açıklamasına Hatice Özgevrek’te Katıldı

Ankara’daki Basın Açıklamasına Hatice Özgevrek’te Katıldı
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, son günlerde Sümeyye Erdoğan üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yıpratmaya yönelik başlatılan kampanyaya tepki gösterdi.Aralarından AK Parti...

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, son günlerde Sümeyye Erdoğan üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yıpratmaya yönelik başlatılan kampanyaya tepki gösterdi.

Aralarından AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek’in de bulunduğu AK Parti Genel Merkezi önündeki basın açıklamasını, Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül yaptı.

Gönül, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan hakkında asılsız, ahlaksız, çirkin, insan ve kadın onuruna saldırı mahiyetindeki şuursuz iddialarla dolu açıklamaları ve CHP’nin bu olay üzerinden bilinçli biçimde yürüttüğü algı yönetimi son günlerde kamuoyunu meşgul etmiştir. CHP, iktidara geldiğimiz günden beri başta ülkemizde bölgemizde barışın ve huzurun tesisine yönelik gece gündüz çırpınan siyasi hareketimizin liderini ve ekibini acımasızca bir terör örgütünün destekçisi gibi göstermeye çalışmıştır. Bunu yaparken paralel yapı da desteğini CHP’den esirgememiştir. Bu kampanya büyük bir infiale yol açmıştır. Çeşitli kesimlerden malum zihniyete gereken cevap hemen gelmiştir. CHP ve milletvekilleri büyük bir hata etmiştir. Genel Başkanımızın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun dün belirttiği gibi CHP kamuoyu önünde Sümeyye Erdoğan’dan derhal özür dilemelidir.Kadını ve aileyi toplumun temeli olarak gören bir partinin mensupları olarak CHP’ye, bundan sonraki süreçte iftira dolu önergelerle ve algı yönetimiyle meclisi ve toplumu meşgul etmemesini, yetersizliğini sığ oyunlarla ört bas etmemesini ve eğer başarabiliyorsa ülkemize, Türk kadınının geleceğine katkı sunmasını öneriyoruz" dedi.

Azize Sibel Gönül, "Bu özrü AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı olarak kadın milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız, 4 milyon 200 bini aşan kadın üyemiz adına istiyoruz" ifadelerini kullandı. (EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.