Anne Ve Baba Adayları Dikkat!

Anne Ve Baba Adayları Dikkat!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (ÇİDER) 15 Kasım Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi' nde Saat 11.00 de "Tüp Bebek Tedavileri Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Toplantısı" yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği  (ÇİDER)  15 Kasım Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi' nde  Saat 11.00 de  "Tüp Bebek Tedavileri  Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Toplantısı"  yapıyor.

2002 yılından bu yana Türkiye genelinde faaliyet gösteren ve çocuk isteyen çiftlere destek veren (ÇİDER) İn konuğu uzman tüp bebek doktoru Acıbadem Adana Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başkanı Prof. Dr. Volkan Noyan olacak.

Dernek Başkanı Sibel Tuzcu “Çocuk sahibi olamama sorunları bazen çok basit nedenlerden olabiliyor ve tüp bebek tedavileri ulaşılmaz ve son nokta değil bir çözümün parçası olmalı, kişiler gözlerinde büyütmemeli. Biz halkın gözünde tüp bebek tedavileri hakkında yanlış bilinen her şeyi düzeltmeye çalışıyoruz. Tüp Bebek tedavisine ulaşılmaz bakmak yalnız Türkiye’ye özgü bir yaklaşım değil, 2012 yılının rakamlarına göre dünya da 90 milyon çift çocuk sahibi olmak için mücadele ediyor ” dedi.

Kısırlık tedavileri hakkında ayrıntılı bilgi verecek olan Prof. Dr. Volkan Noyan toplantıya katılan konuklara tedaviler hakkında bilgiler verecek ayrıca raporlarını getiren hastaların evraklarını inceleyerek sorularını cevaplayacak.

Tedavileri konusunda bilgilendirmenin yanı sıra bu zorlu süreci en kolay şekilde atlatabilmeleri için başarı tüyoları da verilecek olan toplantının sonunda hanım katılımcılara verdikleri emek ve çabalarını değerlendirmek, aynı zamanda farkındalıklarını artırma amacıyla  “ Motivasyon Liderleri Sertifikası” verilecek.

Bu sertifikayı alan hanımlar tedavi parasının denkleştirilmesinde eşe destek, tedavinin araştırılması ve doğru tedavinin bulunması sürecini takip etmek, tedavi sürecinin düzgün gitmesinde hastane hasta iletişimini yönetmek, tedavinin başarıyla tamamlanması için hem kendisine hem de eşine manevi destekten dolayı hak kazanacaklar.

Katılımcılar bu toplantıdan sonra tedavilerine yeniden başlamak isterlerse dernekten indirim yardımı alarak tedavi olabilecekler.

Toplantı Programı

14.00  : Açılış  Dernek Başkanı Sibel Tuzcu - Derneğin tedavilerde hastalara katkıları ve çalışmaları

14.30 : Konuşmacı  Prof.Dr.Volkan Noyan -  Kısırlık ve Tüp Bebek tedavileri hakkında yeni bilgiler

15.30  : Konukların sorularının cevaplandırılması

15:45  : Katılımcılara " Motivasyon Liderlik Sertifikası" verilmesi

16.00  : Kapanış

Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği ( ÇİDER ) Nedir?

2001 yılında  20 yıl tedaviden sonra 42 yaşında anne olan Sibel Tuzcu tarafından kurulan www.cocukistiyorum.com  da ki üyeler tarafından 2002 yılında kurulmuştur. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere ücretsiz muayene ve teşhisler, tedavi imkanları, hastanelerle anlaşmalar yaparak indirimler alır . 4100 gönüllüsü olan ve Sibel Tuzcu başkanlığında Türkiye genelinde 370 e yakın toplantı yapan ÇİDER,  uluslararası kısırlık derneklerine üyedir ve  Uluslararası  Kısırlık Hasta Tüketici  Birliğinin Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.

Prof.Dr.Volkan Noyan Kimdir?

Hacettepe Universitesi Kadın Hastalıkları ve Cerrahi Tıp Bilimleri mezunu olan  Prof.Dr Volkan Noyan Üreme Endokronolijisi ve İnfertilite,Endoskopik cerrahi   ( İleri derece de Laparoskopi, histereskopi, Ürojinekoloji ) dalında ihtisas yaptı. Gazi Universitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında çalıştı. 2012 yılından bu yana Acıbadem Adana Tüp Bebek Bölüm Başkanlığı yapmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.