Annesi Tuğba için adalet istedi

Annesi Tuğba için adalet istedi
Gaziantep'te yaşanan 9 kişilik cinayette kocası Yusuf Taş tarafından öldürüldüğü iddia edilen Tuğba Taş'ın annesi Kudret Taş suskunluğunu bozdu.

Gaziantep'te yaşanan 9 kişilik cinayette kocası Yusuf Taş tarafından öldürüldüğü iddia edilen Tuğba Taş'ın annesi Kudret Taş suskunluğunu bozdu. Anne, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmek istediğini ve bu olayın çözülmesi için adalet istediğini söyledi.

"BENİM KIZIM PLANLI BİR CİNAYETE KURBAN GİTTİ'

Cinayet kurbanı Tuğba Taş'ın haberlerde belirtildiği gibi kocası Yusuf Taş'ın bir anlık cinnet getirmesi sonucu öldürülmediğini, aksine 7-8 aylık bir planlı cinayete kurban gittiğini iddia eden anne Kudret Taş, yetkililerin bir an önce kendisine ulaşarak cinayetin çözülmesini istedi.

Kudret Taş, "Ben acımdan hiç bir şey düşünecek durumda değilim. Sadece adaleti sağlayan yüksek yetkililere ve bu ülkenin başbakanına sesleniyorum. Acı çekenlerin, mazlumların yanında olan başbakana sesleniyorum, benim Yeşilkent mezarlığında yatan 3 yavrumun acısını benimle paylaşmasını istiyorum. Ben başbakana ulaşmak istiyorum, benim ulaşmam zor olabilir. Ama başbakanımız isterse bana ulaşabilir, bana ulaşsın bu cinayetlerin nasıl, neden işlendiğini, katilin arkasında kimler var hepsini biliyorum. Hepsini söylemek istiyorum ve bu olay için adalet istiyorum" şeklinde konuştu.

"ZANLI BENİ POLİSLERİN HUZURUNDA TEHDİT ETTİ'

Cinayetlerin katil zanlısı Yusuf Taş'ın kendisini polislerin yanında tehdit ettiğini iddia eden anne Kudret Taş, "Polisler bu tehditlerle ilgili hiç bir şey yapmadı. Bu caninin arkasında destekçileri var. Eğer isteseler 7 gün değil 7 saatte katili bulurlar" diye konuştu.

"HASTANEDE YATAN YEĞENLERİMİN TEDAVİLERİNİ BİLE YAPTIRAMIYORUM'

Tuğba Taş'ın öldürüldüğü evde bulunan ve olayda ağır yaralanan yeğenleri Mehmet Can Çakmak (11) ve Melisa Çakmak'ın (15) hastanedeki tedavileri için yetkililerden destek beklediğini belirten Kudret Taş, "Kimsesiz kalan bu çocuklara sahip çıkılmasını istiyorum" diye konuştu.

Annesi Tuğba için adalet istedi

Annesi Tuğba için adalet istedi

Annesi Tuğba için adalet istedi

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.