Antalya İlk Gençlik Merkezine Kavuşuyor

Antalya İlk Gençlik Merkezine Kavuşuyor
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlerin her türlü ihtiyacına cevap verecek olan tesisin inşasında incelemelerde bulundu.

- Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlerin her türlü ihtiyacına cevap verecek olan tesisin inşasında incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır da eşlik etti.

Binayı gezen Başkan Tütüncü’ye yüklenici firma yetkilileri tarafından tesisle ilgili bilgi verildi.

Başkan Tütüncü, incelemenin ardından yaptığı açıklamada Akdeniz Üniversitesi Kampüsü’ne yakın bir bölge olan Kültür Mahallesi’ne kazandırdıkları gençlik merkezinin, Antalya’da ses getirecek ve heyecan oluşturacak bir yatırım olduğunun altını çizdi. Gençlik merkezi projesinin, Antalya merkezde bir ilk olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü, “Tesisin yapımında örnek bir işbirliği sağlandı. Arazinin mülkiyet ve imar problemlerinin çözülmesinde, inşaatın yapılabilir hale gelmesinde belediyemizin üstün gayretleri oldu. Bu yatırımı yapan, özveri ile takip eden Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’na teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Hakan Tütüncü, Kuzeyyaka Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sentetik çim futbol sahası, gençlik merkezi gibi yatırımların Kepez gençliğine dinamizm getireceğinin altını çizdi. Göreve geldiği 2009’da, Kepez’i gençlik merkezi yapacağını ifade ettiğini anımsatan Başkan Tütüncü, “Bu hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Bu hedefi gerçekleştirmemize gençlik merkezi önemli bir katkı sağlayacaktır” dedi.

İki milyon 757 bin liraya inşa edilen Antalya Gençlik Merkezi’nde, çok amaçlı spor salonu, tiyatro salonu, bilgisayar odaları, masa tenisi, bilardo gibi oyun alanları, resim derslikleri bulunduğu, 3 bin 800 metrekare kapalı alanı olan tesisin, gençlerin serbest zamanlarını geçirebilecekleri bir merkez olacağı ve 2015 yılı içerisinde hizmete gireceği belirtildi.

ANTALYA İLK GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.