Antalya’da 21 Meslek Odasından “Oy Kullanın” Çağrısı

Antalya’da 21 Meslek Odasından “Oy Kullanın” Çağrısı
Antalya’da 21 meslek odasından oluşan Meslek Odaları Egüdüm Kurulu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oda üyelerini ve vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

- Antalya’da 21 meslek odasından oluşan Meslek Odaları Egüdüm Kurulu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oda üyelerini ve vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

Antalya Baro Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda meslek odalarının temsilcileri, Cumhurbaşkanlık seçiminin önemine değindi. Bu yıl ilk defa Cumhurbaşkanı’nın halk tarafından seçileceğini belirten oda başkanları özellikle oda üyelerine ve seçmenlere sandık başına gitmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu Sözcüsü Avukat Abit Küçükarslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın istifa etmeden seçimlere katılmasının eşitlik ilkelerine aykırı olduğunu söyledi. Son dönemde kutuplaşmanın arttığını belirten Avukat Küçükarslan, seçimlerin bir başkanlık seçimi olmadığını ve Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu:

“Sorun partilerin oy artırması olmadığı gibi her hangi bir ayrımcılık sorunu da değildir. Sorun tamamen demokrasi sorunudur. Cumhuriyetin temel ilkelerini savunacak ve koruyacak bir Cumhurbaşkanına her zamankinden çok ihtiyacımız var. Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu olarak odalarımızın tüm üyelerini ve herkesi 10 Ağustos’ta oy kullanmaya davet ediyoruz. Sandığa gitmemek hiç istemediğin adaya oy vermek anlamına gelir.”

ANTALYA’DA 21 MESLEK ODASINDAN “OY KULLANIN” ÇAĞRISI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.