Antalya’da 50 Örgüt "Barış Bloku” Oluşturdu

Antalya’da 50 Örgüt Barış Bloku” Oluşturdu
Antalya’da aralarında siyasi partiler, milletvekili, meslek örgütleri, sanatçılar ve platformlarında bulunduğu yaklaşık 50 örgüt bir araya geldi savaşa karşı “Barış Bloku” oluşturdu.DİSK Akdeniz Bölge...

Antalya’da aralarında siyasi partiler, milletvekili, meslek örgütleri, sanatçılar ve platformlarında bulunduğu yaklaşık 50 örgüt bir araya geldi savaşa karşı “Barış Bloku” oluşturdu.

DİSK Akdeniz Bölge Temsilciliği, KESK Şubeler Platformu, Antalya Tabip Odası, CHP Kepez ve Muratpaşa ilçe örgütleri, HDP, ESP, SYKP il örgütleri ile HDP Antalya Milletvekili Saruhan Oluç, Aziz Nesin’in oğlu Yazar Ahmet Nesin’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 50 örgüt bir araya gelerek “Barış Bloku” oluşturdu.

Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen kalabalık adına açıklama yapan Prof. Dr. Taha Karaman, “Kirli siyasete karşı barışı, özgürlüğü, demokratik yaşamı savunan Antalya’daki sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, meslek ve emek odaları ile STK’lar olarak bugünden itibaren Barış Bloku’nu ilan ediyoruz. Girişimimizin temel hedefi ülkemizi savaşa sürüklemeye çalışanların karşısına dikilmek Türkiye içinde ve Orta Doğu’da barışı savunmaktır” dedi.

ANTALYA’DA ARALARINDA SİYASİ PARTİLER, MİLLETVEKİLİ, MESLEK ÖRGÜTLERİ, SANATÇILAR VE PLATFORMLARINDA BULUNDUĞU YAKLAŞIK 50 ÖRGÜT BİR ARAYA GELDİ SAVAŞA KARŞI “BARIŞ BLOKU” OLUŞTURDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.