Antalyaspor, Oyuncuları İçin Sahaya Siyah Tişörtle Çıktı

Antalyaspor, Oyuncuları İçin Sahaya Siyah Tişörtle Çıktı
Antalyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar’da hazırlık maçında Azarbaycan Premyer Lig takımlarından Neftçi Bakü ile karşı karşıya geldi. Antalyaspor mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı...

Antalyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar’da hazırlık maçında Azarbaycan Premyer Lig takımlarından Neftçi Bakü ile karşı karşıya geldi. Antalyaspor mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi Afyon Arena’da oynanan karşılaşmada Antalyaspor, rakibine ikinci yarıda yediği iki gol ile 2-0 mağlup oldu. Transferi çok ses getiren Eto’nun da forma giyindiği karşılaşmada, kırmızı-beyazlılar ilk yarı iyi bir oyun ortaya koysa da Neftçi Bakü’yü ikinci yarıda durdurmayı başaramadı ve iki gol yedi.

Neftçi Bakü’de ilk golü ikinci yarı oyuna giren Rustan Kurbanov attı. 56. dakikada Antalyasporlu futbolcuların ceza alanı girişinde yaptıkları hatalı paslaşmada topu kapan Kurbanov yaptığı düzgün vuruşlu topu kalecinin sağından Antalyaspor filelerine gönderdi. Neftçi Bakü ikinci golü ise 86. dakikada Fehmi Muratmeyli ile kaydetti. Hayli sert geçen karşılaşmada yıldız futbolcu Eto 54 dakika forma giydi. İkinci yarıda başka gol olmayınca Neftçi Bakü karşılaşmayı 2-0 kazandı. Öte yandan Antalyasporlu futbolcular dün hayatını kaybeden alt yapı oyuncusu Halil Fidan için sahaya siyah tişörtlerle çıktılar.

"KALBİMİZDESİN HALİL FİDAN"

Antalyaspor kamp için geldiği Afyonkarahisar’da, Neftçi Bakü ile dün akşam oynadığı hazırlık maçı öncesi geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden altyapı futbolcusu Halil Fidan için sahaya siyah tişört ve "Kalbimizdesin Halil Fidan" pankartıyla çıktı. Maçın devre arasında gazetecilere konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gencer, maç öncesinde tüm takım oyuncularının, ağabeylerinin siyah tişört ile sahaya çıktıklarını ve onun daima kalplerde yaşayacağını bütün herkese gösterdiklerini ifade etti. Fidan’ın önceki gece yarısı hayatını kaybettiğini hatırlatan Gencer, açıklamalarında şunları söyledi:

"Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Sabah saat 09.00’da takım arkadaşlarıyla defnettik, ebediyete uğurladık. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. Bugün de burada özel maçımız var. Maç öncesi de tüm takım oyuncularımız, siyah tişört ile sahaya çıktılar. Onun daima kalplerinde olduklarını paylaştılar. Bütün Antalya ve futbol camiasının başı sağolsun."

Öte yandan, Antalya’da 22 Temmuz’da Meltem Bulvarında otobüsten indikten sonra fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Halil, yoğun bakım ünitesinde 9 gün süren yaşam savaşını önceki gece kaybetmişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.