Antalyaspor’dan Eto’o açıklaması

Antalyaspor’dan Eto’o açıklaması
Antalyaspor yönetimi, Samuel Eto'o'nun Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı şeklinde çıkan haberler üzerine sert bir açıklama yaptı.

Antalyaspor yönetimi, Samuel Eto'o'nun Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı şeklinde çıkan haberler üzerine sert bir açıklama yaptı.

Kırmızı beyazlılar tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Sözleşmeli futbolcumuz Samuel Eto'o ile ilgili giderek artan transfer haberleri Antalyaspor Kulübü olarak bizleri üzmektedir. Haberler kulübümüze zarar verecek boyutlara ulaşmıştır. Söz konusu haberlerde bahsi geçen spor kulübü ülkemizin güzide bir kulübüdür ve bu denli etik değerlerden uzak olayların içinde olmadıkları yönünde açıklama yapmamaktadırlar. Sükut ikrardan gelir sözünün bu olay için geçerli olmadığını düşünmek istiyoruz. Ve diyoruz ki Yönetimimiz, futbolcumuz Samuel Eto'o'nun transferi ile ilgili herhangi bir kulüp yetkilisi ile görüşmemiştir. An itibarıyla Eto'o'nun bir başka kulübe satışı Yönetimimizin gündeminde değildir. Antalyaspor'un menfaatleri daha farklı bir karar almayı gerektirmez ise Eto'o iki yıl daha Antalyaspor forması altında futbol oynayacaktır. Yönetimimiz, Antalyaspor'un menfaatlerini herkese karşı sonuna kadar savunma kararındadır. Kulübümüzün bilgisi ve onayı olmadan görüşme yapıldığının tespiti halinde Antalyaspor'un menfaatleri ne gerektiriyorsa Yönetimimiz derhal aksiyon alacak gerekli mercilere şikayet hakkını kullanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.