Antalyaspor’un Bolu Kampı Devam Ediyor

Antalyaspor’un Bolu Kampı Devam Ediyor
PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ederken, Trabzonspor’a transfer olan Musa ve Emrah sabah antrenmanına katılmayarak salonda çalıştılar. Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, “2 veya 3 ofansif oyuncu transf

- PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ederken, Trabzonspor’a transfer olan Musa ve Emrah sabah antrenmanına katılmayarak salonda çalıştılar. Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, “2 veya 3 ofansif oyuncu transferi yapacağız” dedi.

Bolu Dağı’nda bulunan Koru Otel’de günde 2 antrenmanla çalışmalarını sürdüren Antalyaspor’da moraller yerinde. Teknik direktör Engin Korukır nezaretinde çalışan kırmızı-beyazlılarda Trabzonspor’a transfer olan Musa ve Emrah sabah idmanına katılmadı. İki oyuncunun da salonda çalışma yaptığı ifade edildi.

KORUKIR: "BOLU KAMP YAPMAK İÇİN MUHTEŞEM BİR YER"

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, kampın plan ve program dahilinde devam ettiğini belirterek, “Bolu kamp yapmak için muhteşem bir yer. Şu ana kadar bir sıkıntımız yok. Şu ana kadar kampımızda bir sorun olmadan devam ediyoruz. Takıma yeni katılan oyuncularında performansı ve uyumu çok iyi” diye konuştu.

Trabzonspor’a giden iki oyuncusuna hayırlı olsun diyen Korukır, "Trabzonspor ile kulübümüzün iki önemli oyuncu Musa ve Emrah görüşme içindeydi. Yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. İki oyuncumuzu sabah antrenmanına çıkarmadık. Allah yollarını açık etsin. Hayırlı olsun. Kulübümüze gelir anlamında bir katkı sağladılar. Şimdi bu giden oyuncularımızın yerine oyuncular bakıyoruz. 2 veya 3 tane transfer yaparak bu açığı kapatmak istiyoruz. Ofansif anlamda oyuncular alacağız” dedi.

ANTALYASPOR’UN BOLU KAMPI DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.