Antrenör Ve Hakemlere İlk Yardım Eğitimi

Antrenör Ve Hakemlere İlk Yardım Eğitimi
Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hatay Sağlık İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği antrenör ve hakemlere ilk yardım eğitimi verildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğün...

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hatay Sağlık İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği antrenör ve hakemlere ilk yardım eğitimi verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yaklaşık 30 antrenör, hakem ve memura verilen ilk yardım seminerinde, Eğitmen Zerrin Katipoğlu ilk yardımın önemine vurgu yaptı. Katipoğlu, "İlk yardım hayat kurtarmaktır. Her yerde her ortamda karşımıza çıkabilecek bu gibi durumlarda öncelikli hedefimizin kendi güvenliğimizi sağlayarak öncelikle kendi imkanlarımız doğrultusunda yardım etmektir" dedi.

Ayrıca diğer eğitmen Ezgi Çelikel ise kırık-çıkık konularında uygulamalı eğitim sunarken yapılabilecekleri öncelikli sırasıyla anlatarak salondakilere bilgi verdi.

HATAY GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE HATAY SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL GEREĞİ ANTRENÖR VE HAKEMLERE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.