Aöl Mezunları Geyve’de Öğretmenleriyle Buluştu

Aöl Mezunları Geyve’de Öğretmenleriyle Buluştu
Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları, 35 yıl önce okullarında görev yapan öğretmenleriyle biraraya gelerek; ellerini öptüler, öğretmenler gününü kutladılar.

- Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları, 35 yıl önce okullarında görev yapan öğretmenleriyle biraraya gelerek; ellerini öptüler, öğretmenler gününü kutladılar.

Öğretmenler Günü nedeniyle farklı bir programa imza atan Arifiye Öğretmen Lisesi mezunlarının Geyve Gültekin Sosyal Tesislerinde gerçekleşen geleneksel buluşmasına dönemin öğretmenleri büyük ilgi gösterdi. Arifiye Öğretmen Lisesi’nde uzun yıllar öğretmen olarak görev yapan Geyveli Ahmet Pehlivan ile mezunlardan ilçede öğretmenlik yapan Ali Çetinkaya ve Yılmaz Yürek’in organizasyonunda gerçekleşen buluşmaya emektar öğretmenler; Ali Cengiz Hanoğlu, Mehmet Ozan Semerci, Kazım Oğuz, Zafer Özçağatay, Ahmet Pehlivan, Erbay Kayatürk, Ahmet Taşkıran, İsmet Koç, Necati Cantemur, Recep Ali Küçük, Ömer Naşit Lök, Bahattin Subaşı ve Naci Köksal katıldı.

1982 yılından bu yana aralıksız olarak biraraya gelen Arifiye Öğretmen Lisesi mezunlarının Geyve buluşmasına Sakarya ilinin yanısıra, Bursa, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli, Ankara ve Düzce gibi çevre illerde oturan çok sayıda mezun katıldı. Kış şartlarına ve soğuk havaya rağmen Geyve toplantısına yoğun ilgi gösteren mezunlar; emektar öğretmenlerinin ellerini öptüler, çiçek verdiler ve Öğretmenler Gününü tebrik ettiler. Toplantıya katılan emekli öğretmen Mehmet Yıldız’ın mandolinle çalıp söylediği şarkılara eşlik eden mezunlar güzel bir hafta sonu geçirdiler. Öğrencilik yıllarına ait anıların dönemin öğretmenleriyle birlikte yeniden tazelendiği nostaljik buluşmada, mezunlar ve öğretmenleri arasında duygu sağanağı yaşandı. Toplantının evsahipliğini ve yönetmenliğini yapan emekli öğretmen Ahmet Pehlivan; “Mezunlar günü davetimize icabet eden değerli meslektaşlarıma, uzakta oldukları için telefonla arayan arkadaşlarıma ve kıymetli öğrencilerime çok teşekkür ederim. Katkılarından dolayı Hüseyin Gültekin’e ve Geyve Koop Başkanı Ali Demir’e teşekkür ederim” dedi.

Toplantıyı organize eden Ahmet Pehlivan, Ali Çetinkaya ve Yılmaz Yürek, mezun arkadaşlarını ve öğretmenlerini, ülkemizin şirin köşelerinden Geyve’de en güzel şekilde ağırlarken, misafirlerini birer çanta içinde Geyve Ayvası hediye ederek uğurladılar.

AÖL MEZUNLARI GEYVE’DE ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.