Apple, iPhone 8'de o özelliği tarihe gömebilir

Apple, iPhone 8'de o özelliği tarihe gömebilir
Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile kulaklık girişini kasadan çıkartan Apple, iPhone 8 ile daha radikal bir karara imza atabilir.

Uygun fiyatlar yüzünden 3. parti servislere cihazlarını tamir ettiren iPhone kullanıcılarının artık garanti kapsamında servis desteği alabileceklerini sizlere daha önce aktarmıştık.

The Wall Street Journal'ın Apple'a yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, ABD merkezli teknoloji devi, bu yıl tanıtacağı iPhone modelinde lightning girişine yer vermeyebilir. Aynı haberdeki iddiaya göre, lightning girişi bulunmayacak kasada USB-C portuna yer verilecek. 

Apple'ın USB-C'yi yeni nesil MacBook'lara adapte etmesinin bu iddiayı güçlendiriyor.  iPhone X, iPhone Pro ya da iPhone 8... İsmi henüz netlik kazanmasa da Apple her zamanki gibi iddialar hakkında lansman tarihine kadar açıklama yapmaya yanaşmıyor. 

Ancak bu cihaz ile ilgili gelen dedikoduların önüne geçmişe benzemiyor. Peki Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone modelinin özellikleri ne olacak?  Gelen bilgiler bir hayli iddialı. Zira Apple bu yıl iPhone'un 10'uncu yaşını kutluyor. İşte 10'uncu yıldönümünde yeni iPhone'da olması beklenen özellikler...

-Hızlı şarj özelliği 

-Yeni modele yüz tanımlama özelliğine sahip lazer sensör ekleneceği ifade ediliyor. 

-Apple'ın, yeni iPhone’unda, mevcut alüminyum ve cam tasarımından vazgeçerek radikal bir karar vereceğini belirtenlerin sayısı az değil. 

-Su geçirmez kasa 

-Apple'ın tamamen dokunmatik bir ekranın patentini alması ile 'home tuşu'nun yeni modelde yer almayacağı şeklinde yorumlanıyor 

-3 GB RAM 

-The Kore Herald’ın raporuna göre, yeni modelde telefonunun kavisli, ve plastik bir OLED paneli olacak. 

-16 MP arka kamera 

-8 MP ön kamera

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.