Aptallıkları Ele Verdi

Aptallıkları Ele Verdi
Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bir evden çaldıkları 3 bin lira değerindeki televizyonu bayiye 75 liraya satan 5 kişi, jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.Alına...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bir evden çaldıkları 3 bin lira değerindeki televizyonu bayiye 75 liraya satan 5 kişi, jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, yakınlarını ziyaret için gittikleri Balıkesir’den dönen ev sahipleri, kapılarının açık olduğunu fark ederek durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, evdeki yaklaşık 18 bin lira değerindeki elektronik eşyaların çalındığını tespit etti. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı araştırmada zanlıların kiraladıkları bir araçla Menteşe ilçesine kaçtıklarını tespit edildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleriyle yapılan ortaklaşa çalışma sonunda, zanlıların çaldıkları eşyalar arasında bulunan ve 3 bin lira değerindeki televizyonu bir bayiye 75 liraya sattıkları anlaşıldı. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlıların R.A. (19), T.U. (21), Ç.S. (21), Ç.U. (19) ve A.D. (16) olduğunu belirledi.

Kaldıkları yere yapılan baskında 5 zanlı da yakalandı. Yapılan aramada zanlıların çaldıkları ileri sürülen elektronik eşyaların bir kısmı ele geçirildi. Marmaris’e getirilen zanlılar jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.