Araban’da Kutlu Doğum Haftası

Araban’da Kutlu Doğum Haftası
Araban ilçesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenlendi.Araban İlçe Müftülüğü tarafından Araban Kaymakamlığı Özel İdare Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen ‘’Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşam...

Araban ilçesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Araban İlçe Müftülüğü tarafından Araban Kaymakamlığı Özel İdare Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen ‘’Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’’ temasıyla düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Gelinbuğday Kırsal Mahallesi Cami İmam-Hatibi Seracettin Demir’in Kur’an-ı Kerim okumasıyla devam etti.

Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın’ın açış konuşmasının ardından, sinevizyon gösterisiyle devam eden programa, Araban Anaokulu ve Araban İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ilahi dinletileri sunuldu. Ardından Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Erdal ‘’Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’’ konulu konferans verdi.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin birincisi çeyrek altın, ikinci ve üçüncü para ödülü ile ödüllendirildiği töreninin ardından sona eren programda, bin 500 adet Kur’an-ı Kerim ile bin 500 adet gül dağıtıldı.

Programa Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Erdal, Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, Araban Belediye Meclis Üyesi Halil Şahin ve daire amirleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

ARABAN İLÇESİNDE KUTLU DOĞUM HAFTASI NEDENİYLE PROGRAM DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.