Araç Lastikleri Saksı Oldu

Araç Lastikleri Saksı Oldu
Mersin’in Silifke ilçesinde belediye, yeşil alanları, parkları, kavşakları ve refüjleri mevsime dayanıklı çiçeklerle güzelleştirmeye devam ederken, kendi saksı ile çiçeğini kendi atölye ve serasında ü...

Mersin’in Silifke ilçesinde belediye, yeşil alanları, parkları, kavşakları ve refüjleri mevsime dayanıklı çiçeklerle güzelleştirmeye devam ederken, kendi saksı ile çiçeğini kendi atölye ve serasında üretiyor.

Dolmuş, kamyon ve araba lastiklerini değerlendirerek bu malzemeleri çiçekliğe dönüştüren Silifke Belediyesi ekipleri, yeşil alanları çiçek desenleriyle süsleyip, ilçenin doğal yapısına ayrı bir görüntü kazandırıyor. Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Artık har vurup harman savurmanın zamanı geçti. Belediyeler yan gelip yatmak için değil, bulunduğu ilçenin gelişmesine, kalkınmasına ve insanlığa hizmet etmek için vardır. Bugüne kadar olduğumuz yerde sayma anlayışını bir kenara bırakıp, gelecek nesillerimize hangi hizmeti en iyi şekilde aktarabiliriz, onların rahatlığını daha iyi nasıl sağlarız bunu düşünmeliyiz. Biz geleceğimize nasıl ışık tutarsak, evlatlarımız, yeni yetişen neslimiz de ona göre hedef belirlerler. Ama öncelikli olarak bizim pozitif çalışmalarımızı, materyallerimizi ve enerjimizi doğru yönde harcamamız gerekiyor. Bunun için öncelikle ilçemizin, mahallelerimizin ve şehrimizin dört bir yanının çevre kirliliğinden, kötü görüntülerden, gürültü kirliliğinden ve atık maddelerden kurtulması gerekiyor" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.