Aranan Komiser Ailesiyle Birlikte Teslim Oldu

Aranan Komiser Ailesiyle Birlikte Teslim Oldu
İzmir’de yasadışı dinleme kapsamında aranan emniyet mensuplarından komiser Talha Ülkümen, İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Ülkümen, “Bugün burada olmaktan gurur duyuyorum. Hiçbir üzüntü...

İzmir’de yasadışı dinleme kapsamında aranan emniyet mensuplarından komiser Talha Ülkümen, İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Ülkümen, “Bugün burada olmaktan gurur duyuyorum. Hiçbir üzüntüm yok. Bu dünyaya bir daha gelsem tekrar aynı şeyleri yapsalar yine yolun bu tarafından olmaya tercih ederim. Yolun o tarafında olmaktansa bu tarafta olmayı tercih ederim” dedi.

Aranan emniyet mensupları arasında olan komiser Talha Ülkümen İzmir Emniyet Müdürlüğü Bozyaka Hizmet Binası’na eşi ve ailesi ile birlikte gelerek teslim oldu. İçeriye girmeden önce basın mensuplarına açıklama yapan Ülkümen şöyle konuştu: “Yaklaşık 8 yıl İzmir İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde çalıştım. Özellikle terör kısımlarında yoğunlukla çalıştım. Yaklaşık 3 aydır da Van’ın Özalp ilçesinde şark görevimi yapıyordum. 12 Ağustos’tan bu yana 3’er gün arayla çok ciddi terör eylemleri gerçekleşti. Bunlardan bir tanesi kamu binalarının örgüt üyeleri tarafından taşlanması. Emniyete ve askeriyeye ait 2 farklı araca mayın döşendi. Patlatma eylemleri gerçekleşti. Bu terörist eylemlerde kamu binalarının taşlanması sırasında ayağımdan yaralandım. Bu yüzden bir haftadır İzmir’deydim tedavim devam ediyordu. Kaçmadım eşimle ailemle beraber geldim ve teslim oldum. Kaçacak da bir yerimiz yok. Kaçacak bir durumumuz yok. İfademi vereceğim. Ne soracaklar bilmiyorum.”

“GURUR DUYUYORUM”

Ülkümen İstanbul’da yapılan operasyonlar esnasında kendilerine de sıranın geleceğini bildiğini ve beklediğini söyledi.

Emniyet mensubu olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Ülkümen, “Bugün burada olmaktan gurur duyuyorum. Hiçbir üzüntüm yok. Bu dünyaya bir daha gelsem tekrar aynı şeyleri yapsalar yine yolun bu tarafından olmaya tercih ederim. Yolun o tarafında olmaktansa bu tarafta olmayı tercih ederim” dedi.

Komiser Talha Ülkümen’in eşi Melike Ülkümen ise eşiyle gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Eşim yolun bu tarafında olduğu için onunla gurur duyuyorum. İyi ki de yolun bu tarafında o yolun bu tarafında olduğu müddetçe ben de onun yanında olacağım. Bugün bu haberi duyduğumda hiç üzülmedim. Yaptığı yanlış bir şey olmadığı için metanetle bekliyoruz."

Talha Ülkümen’in annesi ile babası ise oğullarının vatan ve millet için çalıştığını ifade ederek onunla gurur duyduklarını dile getirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.