Araplardan Işid, Abd Ve Koalisyon Güçlerine Sert Tepki

Araplardan Işid, Abd Ve Koalisyon Güçlerine Sert Tepki
Beyt Nahreyn Arap-Arami Birliği, IŞİD’in, Irak’ın Enbar kentinde Sunni Arap Bunmer aşireti mensubu 250 kişiyi infaz etmesini kınadı. Yapılan açıklamada, ABD ve koalisyonun kurguladığı bir noktayı bombalaması gibi şovları devam ederken, IŞİD’in katliamları

– Beyt Nahreyn Arap-Arami Birliği, IŞİD’in, Irak’ın Enbar kentinde Sunni Arap Bunmer aşireti mensubu 250 kişiyi infaz etmesini kınadı. Yapılan açıklamada, ABD ve koalisyonun kurguladığı bir noktayı bombalaması gibi şovları devam ederken, IŞİD’in katliamlarına devam ettiği vurgulanarak, “Bu katliamların sorumluları ve işbirlikçileri unutmamalıdır ki hangi bahanenin arkasına sığınırlarsa sığınsınlar lanetle anılacaklardır” denildi.

Terör örgütü IŞİD’in, Irak’ın Enbar kentinde Sunni Arap Bunmer aşireti mensubu 250 kişiyi infaz etmesi, Beyt Nahreyn Arap-Arami Birliği tarafından kınandı. 9 Arap sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Beyt Nahreyn Arap-Arami Birliği, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hem IŞİD’in katliamlarını lanetledi, hem de ABD ve koalisyon güçlerine sert tepki gösterdi. Açıklamada, IŞİD’in katliamlarının bölgenin asıl unsurları olan Arap, Kürt, Türkmen, Süryani, Ermeni, Alevi, Hristiyan, Yezidi ve diğerlerini hedef alan bir etnik temizliğe dönüştüğüne dikkat çekildi.

“ABD VE KOALİSYON GÜÇLERİ ŞOV YAPIYOR”

Her gün emperyalistlerin beslemesi katillerden oluşan IŞİD’in yeni bir katliamının duyulduğunun belirtildiği açıklamada, "IŞİD örgütü bu katliamların baş rolünü üstlenmiş, kendisi gibi düşünmeyen, daha doğrusu kan emici efendileri adına üstlendiği role uygun davranmayan tüm etnisiteleri ve din mensuplarını düşman olarak algılamıştır. Gerek aldığımız haberler, gerekse bugünkü basında yer aldığı gibi, ABD ve koalisyonun kurguladığı bir noktayı bombalamak ve diğer şovlar devam ederken, IŞİD katliamcıları boş durmuyor ve petrol uğruna insan kanıyla beslenen efendilerine hizmetlerini sürdürüyorlar. Tüm dikkatler bu kurgulanan şovlardayken, IŞİD katliamcıları Irak'ın Enbar vilayetinde Sunni Bunmer aşireti mensubu 250 kişiyi kaçırdıktan sonra infaz etti” denildi.

“TÜM GÜÇLER TEPKİLERİNİ GÖSTERMELİ”

Emperyalistlerin hiçbir somut karşılığı olmayan göz boyamadan ibaret Hollywoodvari operasyon şovlarıyla bu suçun failleri olduğu gerçeğini örtmekten çok uzak olduğunun kaydedildiği açıklamada, “Bu katliam senaryolarının sahipleri onlardır. Bu coğrafyanın halk dinamikleri bunu asla unutmayacaktır. Beyt Nahreyn Arap-Arami Birliği olarak, tüm güçlere sesleniyoruz ve bu insanlık dışı katliamlara son verilmesi için tepkinizi göstermeye davet ediyoruz. Bu katliamların sorumluları ve işbirlikçileri unutmamalıdır ki bir gün mutlaka işledikleri bu insanlık suçlarının hesabını vereceklerdir ve o gün gelene kadar hangi bahanenin arkasına sığınırlarsa sığınsınlar lanetle anılacaklardır” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.