Aras Elektrik, Kesintisiz Hizmette Kararlı

Aras Elektrik, Kesintisiz Hizmette Kararlı
Aras Elektrikte, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulama daha 1 Eylül’de hayata geçiyor.Müşteri memnuniyetini amaç edinen Aras Elektrik, artık kesintisiz hizmet sunacak. 1 Eylül tari...

Aras Elektrikte, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulama daha 1 Eylül’de hayata geçiyor.

Müşteri memnuniyetini amaç edinen Aras Elektrik, artık kesintisiz hizmet sunacak. 1 Eylül tarihi itibari ile başlayacak uygulama, tüm şubeler için geçerli olacak.

Elektrik faturalarını ödemek adına çalıştığı kurumdan izin almakta güçlük çeken veya zaman sıkıntısı yaşayan müşteriler için başta Erzurum olmak üzere hizmet verdiği Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Iğdır ve Kars illerindeki tüm şubelerde yeni bir uygulamaya geçiyor. 1 Eylül tarihinden itibaren başta müşterilerle ilgili birimleri olmak üzere Genel Müdürlük bünyesindeki tüm birimleri ile şubelerde öğlen dahil kesintisiz hizmet sunacak. Öğlen mesai arasında isteyen müşteriler her türlü işlemlerini bu zaman diliminde de yaptırabilecekler.

Hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, “Müşterilerimizden gelen her türlü talebi ilgili departmanlarımızda değerlendirerek alternatif çözümler üretiyoruz. Zaman sıkıntısı nedeni ile fatura ödemekte güçlük çeken müşterilerimiz, çalıştıkları kurumlardan izin almak zorunda kalıyorlardı. Bizde, ‘İşimizde mazeret değil çözüm üretiyoruz’ prensibi ile müşterilerimizin bu sorununu çözmek için tüm şubelerimizde öğle tatilini kaldırdık” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.