Arazi Çalışmaları Devam Ediyor

Arazi Çalışmaları Devam Ediyor
Onikişubat İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Teknik Elemanları Arazi Çalışmalarına Devam Ediyor.

Onikişubat İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Teknik Elemanları Arazi Çalışmalarına Devam Ediyor.

Onikişubat İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tar-Gel projesi kapsamında görev yapan teknik elemanlarca Cüceli, Dereboğazı, Karadere, Hartlap, Kızılseki, Hacıağalar, Selimiye, Fatih, Öztürk, Dadağlı, Çukurhisar, Şahinkayası, Kürtül, Köseli ve Kavlaklı Mahallelerinde, çiftçilere teknik konularda bilgi verilip; arazi incelemelerinde bulunuldu.

ciftci-toplantilari-(1).jpg

Çiftçilere,  Tarımsal Üretim Kayıt Sistemi kaydı için 2014 üretim yılı çiftçi kayıt sistemi(ÇKS) başvuruları, yem bitkileri desteklemeleri, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi programı kapsamında tarıma dayalı ekonomik yatırımlar, buğday, meyve hastalık ve zararlıları hakkında bilgi verilerek, arazilerde incelemelerde bulunuldu.

Konu hakkında açıklama yapan Onikişubat İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet KORLAELÇİ," Çiftçilerimize tarımsal destekler hakkında ve modern tarım sistemlerini kullanarak birim alandan alınan verim miktarını arttırılması yönünde bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Bu kapsamda çiftçi eğitim ve yayım çalışmalarımız yıl boyunca devam edecektir" dedi.

ciftci-toplantilari-(4).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.