Ardahan'da 4’ncü Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ardahanda 4’ncü Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
2014 Yılı 4’ncü dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Ardahan Vali Vekili Muharrem Coşgun bakanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

- 2014 Yılı 4’ncü dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Ardahan Vali Vekili Muharrem Coşgun bakanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl ve İlçe Belediye Başkanları, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdare Genel Sekreteri, Bölge Müdürleri ve İl Müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Vekili Coşgun, “Ülkemizin planlı kalkınma çabalarının bir aracı olarak her yıl hazırlanan Devlet Yatırım Programının il düzeyinde uygulanması, koordinasyonu ve izlenmesine etkinlik kazandırmak amacıyla Koordinasyon Kurulu Toplantısını icra ediyoruz” dedi.

2014 yılı dördüncü dönem yatırım programlarında merkezi ve yerel idarelerin toplam 240 projeye sahip olduklarını söyleyen Vali Vekili Coşgun, bu projelerden biten proje sayısının 36, devam eden proje sayısının 158, işe başlanmamış proje sayısının 25, ihale aşamasında olan proje sayısının 13, tasfiye edilen proje sayısının ise 8 olduğunu belirtti.

Projelerin durumu hakkında konuşan Vali Deniz, “Uygulanmakta olan bu projelerin toplam tutarı yaklaşık olarak 613 milyon 908 bin lira, projeler için yapılan harcamaların tutarı ise 154 milyon 907 bin liradır. Ayrıca 2013 yılından devredilen ve yeni eklenen projeler için ayrılan toplam ödenek miktarı 134 milyon 512 bin lira olmakla beraber, 2014 yılı üçüncü dönemden, dördüncü kadar yapılan harcamalar toplamı da yaklaşık olarak 91 milyon 199 bin liradır. Projelerimizin nakdi gerçekleşme oranı ise yüzde 67,80’dir” diye konuştu.

Vali Vekili Coşgun’un konuşmasının ardından ilgili kurum yetkilileri tarafından kurum çalışmaları hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

ARDAHAN'DA 4’NCÜ DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.