Arda'yı anlattı

Arda'yı anlattı
Aslıhan Doğan, Arda Turan ile biten ilişkisinin ardından Marie Claire dergisine konuştu: “İlişkiyi ihmal ettik. İleriye taşıyamayacağımızı gördük ve bitirdik”.

- Arda ile ilişkimizden önce, senelere dayanan yakın bir arkadaşlığımız vardı. Bu yüzden Arda’nın ailemle de yakın çevremle de çok iyi bir diyaloğu vardı. Bunu da her zaman iyi muhafaza etti.

- İlişkime destek olanlar da, köstek olanlar da çok umurumda olmadı. İkisini yapanın da niyetini çok fazla bilemezsiniz. Bu yüzden, çevreye çok da söz hakkı tanımadım. İnsan bazı şeyleri kendi yaşayıp görmeli.

- Magazin basınında yer alan ayrılık nedeniyle ilgili söylediğim ‘Ev ortamı bana uymadı’ başlığını biraz daha açmam gerekecek. Fakat ayrıntıya girmek yersiz olur. Belki o gün, onu bile dememeliydim çünkü çok farklı yerlere çekildi.

- İşin özü, son zamanlarda ilişkiyi ihmal etmeye başlamıştık. Önceliklerimiz ve değerlerimiz değişmişti. Bazı şeyleri yitirdik. İleriye taşıyamayacağımızı gördüğümüz noktada da birlikteliğimize son verdik. Bu kadar.

Artıları eksileri eşitti!

Aslıhan Doğan, “Her ilişki insanın hayatından bir şeyler alır ya da kazandırır. Bu ilişkinin üzerindeki etkisi ne oldu?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Her ilişkinin artıları ve eksileri olur. İkisi eşit sayıda olursa birbirini götürür.“

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.