Ardeşen, Cumhurbaşkanına Verdiği Sözü Tutmak İstiyor

Ardeşen, Cumhurbaşkanına Verdiği Sözü Tutmak İstiyor
Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekibi ve bu sezon Türkiye’yi ikinci kez Avrupa arenasında temsil edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Muratpaşa Belediyespor karşısında elde ettikleri galibiyet sonrası yaptığı açıklamada,

- Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekibi ve bu sezon Türkiye’yi ikinci kez Avrupa arenasında temsil edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Muratpaşa Belediyespor karşısında elde ettikleri galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri kupa sözünü tutmak istediklerini ifade etti.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nin 3. haftasında son 3 sezonun şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor’u mağlup eden Ardeşen GSK’nın başkanı Sultan Rauf Oğuz, "Zor bir deplasmanda, son 3 sezonun şampiyonunu yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için en önemli süreç Avrupa kupaları. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız'a verdiğimiz sözü ve tahaahhütleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu oluşumumuzu, enerjimizi ve emeğimizi maksimum düzeyde ortaya koyarak Avrupa’da final oynamak istiyoruz. Muratpaşa Belediyespor karşısında elde ettiğimiz galibiyet, Avrupa’da final oynayacak bir takımın ayak sesleri oldu. Ayrıca bu galibiyeti Rize’ye ve Rize’li Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a armağan ediyoruz" dedi.

Oğuz, Avrupa kupası ilk tur maçlarını 22–23 Kasım tarihlerinde, Polonya temsilcisi Energa Kossalin ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'nda oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

ARDEŞEN, CUMHURBAŞKANINA VERDİĞİ SÖZÜ TUTMAK İSTİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.