Ardıç: ”Kahramanmaraşlı olmak ayrıcalıktır”

Ardıç: ”Kahramanmaraşlı olmak ayrıcalıktır”
İstanbul Göngören ilçesinde iki dönemdir Ak Parti listesinden Belediye Meclis üyeliği devam eden Kent Maraş Derneği Başkanı Bilal Ardıç Maraş Gündem’i ziyaret etti

İstanbul Göngören ilçesinde iki dönemdir Ak Parti listesinden Belediye Meclis üyeliği devam eden  Kent Maraş Derneği Başkanı Bilal Ardıç Maraş Gündem’i ziyaret etti

Kahramanmaraş’ın İstanbul’da ki tanıtım elçilerinden biri olan Ak Parti’de çeşitli kademelerde görev alan, Kent Maraş Derneği Başkanı Bilal Ardıç Kurban Bayramı nedeniyle geldiği Kahramanmaraş’ta dostlarını ziyaret ediyor.

Kahramanmaraşlıların şehir dışında sıkça takip ettikleri internet haber sitelerinden biri olan Maraş Gündem’i ziyaret eden Bilal Ardıç, mahallelisi de olan Gazeteci Mehmet Taş ile gündem ile ilgili sohbet etti, eski günleri yad ettiler.

 Kahramanmaraşlı olmaktan her zaman gurur duyduğunu dile getiren Bilal Ardıç, Kahramanmaraşlı olmak ayrıcalıktır. Kahramanmaraş’tan Dünyanın dört bir yanına giden hemşerilerimiz gittikleri şehirlerde, ülkelerde her zaman lider ve ağabey olmuşlardır. Bulundukları çevreye uyum sağlamışlar, ortaya koydukları performanslarıyla da farklı olduklarını ispat etmişlerdir.

Bu cennet şehrimizin kendine has bir yapısı vardır. Suyu serttir, insanları merttir. Yaptıkları hayırseverlik, kadir şinas davranışlarıyla bulundukları şehirlerde farkındalık oluşturmuşlardır. Böylesi kahraman bir şehrin evladı olmak, bize her zaman güç ve kuvvet vermiştir.

Bayram tatilimi Kahramanmaraş’ta geçirmek istedim. Burada ki akrabalarımı, dostlarımı ziyaret ediyorum. Şahsıma gösterilen ilgi ve alakaya da ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.