Arifiye'de Ramazan Etkinlikleri Final Yaptı

Arifiyede Ramazan Etkinlikleri Final Yaptı
Arifiye Belediyesi tarafından Arifiye Kent Meydanında Ramazan ayı boyunca Cumartesi günü akşamları düzenlenen Ramazan etkinlikleri üzenlenen programla final yaptı.

- Arifiye Belediyesi tarafından Arifiye Kent Meydanında Ramazan ayı boyunca Cumartesi günü akşamları düzenlenen Ramazan etkinlikleri üzenlenen programla final yaptı.

Arifiye'li vatandaşların büyük bir beğeni ile izlediği Ramazan etkinlikleri, Arifiyelilere eski ramazanların coşkusunu yaşattı. Bu hafta yapılan final programı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı tarafından yapılan gösteri ile başladı. Mehteran takımının seslendirdiği birbirinden güzel marşlar, izleyicileri adeta o eski günlere götürdü. Daha sonra sahne alan ateşbaz, Ramazan ayı boyunca izleyicilerin yüreklerini ağızlarına getiren bir birinden tehlikeli gösterilerinden birini sundu. Sihirbaz Abturi Show miniklerin ve büyüklerin büyük beğenisini topladı. Ramazan ayı boyunca Arifiyeli'lere bir birinden güzel gösteriler sunan Hayali Seçkin tiyatrosu yine çok güzel bir gösteri ile izleyicilerle buluştu. Gösteri sonunda, bir dahaki Ramazan ayında yeniden buluşmak üzere küçüklerle sözleşen, miniklerin Hayali Seçkin ağabeyi alkışlarla sahneyi terk etti.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu da yaptığı açıklamada;"Arfiye'lilere eski Ramazan aylarının manevi havasını ve coşkusunu yaşatmak için düzenlendiğimiz Ramazan etkinlilerinin sonuncusunu bu akşam yaptık. Programımızdan ilgisini esirgemeyen Arifiye'li hemşerilerime ve programın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah ömrümüz yeterde, bir daha ki Ramazan ayında yine hep beraber bu coşkuyu ve sevinci yaşarız" dedi.

ARİFİYE'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ FİNAL YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.