Arifiyeli Miniklerden Başkana Ziyaret

Arifiyeli Miniklerden Başkana Ziyaret
Arifiye Anaokulunun minik öğrencileri, Okul Müdürü Ebru Arslan, öğretmenleri Sevil Kapısız ve Leyla Kara eşliğinde Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti.Ziyarette, Ba...

Arifiye Anaokulunun minik öğrencileri, Okul Müdürü Ebru Arslan, öğretmenleri Sevil Kapısız ve Leyla Kara eşliğinde Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Başkana çiçek takdim edip, tanışma fırsatı bulan minikler, birlikte fotoğraf çektirmeyi ve makam koltuğuna oturmayı da ihmal etmedi.

Neşeli bir ortamda geçen ziyarette, Başkan Karakullukçu yaptığı açıklamada; "Arifiye Anaokulunun değerli yöneticilerinin ve minik öğrencilerimizin ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Onlar bizim her şeyimiz. Neşemiz, mutluluğumuz, geleceğimiz. Çocuklarımız için ne yapsak az. Onlara yaptığımız her türlü yatırımı, aslında kendimize, geleceğimize yapıyoruz. Dünyanın en iyi eğitim materyalleri ile çağdaş eğitim seviyesini yakalayarak, onları iyi yetiştirmek, ülkesini, milletini, bayrağını seven, bu cennet vatana canı gönülden bağlı ve hizmet aşkıyla yanan bir nesil yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu bakımdan başta Sayın Kaymakamımız Abdul Rauf Ulusoy olmak üzere, ilçemizin tüm kurum ve kuruluşları çocuklarımıza yönelik her türlü faaliyet için, tüm olanaklarını seferber etmiş durumdalar. Her şey bu cennet vatanın ve Aziz Milletimizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımız için. Sevgili çocuklar, Özel kalemim, düzenleyeceğiniz Çocuk Şenliğini programıma aldı. Cuma günü görüşmek üzere kalın sağlıcakla." diyerek, çocukları uğurladı.

ARİFİYELİ MİNİKLERDEN BAŞKANA ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.