Arkadaşına Kefil Oldu, Borçlarını Ödeyemeyince Evinde İntihar Etti

Arkadaşına Kefil Oldu, Borçlarını Ödeyemeyince Evinde İntihar Etti
Manisa AKhisar’da kefil olduğu arkadaşının borçlarını ödeyemeyen bir kişi intihar etti.Edinilen bilgiye göre, Akhisar merkezde taksicilik işletmesi yapan T.Ü (65) kefil olduğu bir arkadaşının borçları...

Manisa AKhisar’da kefil olduğu arkadaşının borçlarını ödeyemeyen bir kişi intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Akhisar merkezde taksicilik işletmesi yapan T.Ü (65) kefil olduğu bir arkadaşının borçları üzerine yıkılıp ekonomik darlığa düşünce evinin bahçesinde bulunan ağaca kendini asarak intihar etti.

Evli ve 2 çocuk babası T.Ü’nün cenazesi bugün ikinci namazını müteakip Akselendi Camisinde kılınan cenaze namazı ardından toprağa verildi. Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, kendisinin 35 yıllık arkadaşı olduğunu ve şoförler odasında yaptığı görev süresince kendisinin yanında olduğuna vurgu yaparak, “Arkadaşımız çok titiz ve borçlarını zamanında ödeyen bir kardeşimizdi. Ancak son günlerde kefil olduğu bir arkadaşının borcu üzerine yıkılınca ekonomik darlığa düştü. Dün Akselendi de bulunan evine temizlik yapmak maksadıyla gitmişti. Daha sonra öğrendik ki burada bahçede kendini asarak intihar etmiş” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.