Arman Özmen Tenis Turnuvasına Aday Oldu

Arman Özmen Tenis Turnuvasına Aday Oldu
İlimizin başarılı Tenis hakemlerinden Arman Özmen dünyanın en prestijli Tenis Organizasyonlarından olan ATP (Association of Tennis Professionals) ve WTA ( Women's Tennis Association) Tenis Turnuvalarında hakemlik yaptı.

 İlimizin başarılı Tenis hakemlerinden Arman Özmen dünyanın en prestijli Tenis Organizasyonlarından olan ATP (Association of Tennis Professionals) ve WTA ( Women's  Tennis Association) Tenis Turnuvalarında hakemlik yaptı. Performansıyla göz dolduran Özmen Tenis otoritelerinden tam not alarak Uluslar arası Wimbledon Tenis Turnuvasına aday oldu.

18-24 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Koza Word Arena Spor Kompleksinde düzenlenen Uluslar arası  WTA ( Women's  Tennis Association) Tenis Turnuvasında Ülkemizi temsil eden Çağla Büyükakça'nın şampiyonluk elde ederek, Türk Tenis tarihine geçtiği final maçının çizgi hakemliğini yapan Özmen, başarılı yönetimi ile göz doldurdu. Daha önce Almanya, Danimarka, Macaristan ve bir çok ülkede düzenlenen Uluslar arası Tenis organizasyonlarında da hakemlik yapan Özmen Tenis'te Dünya'nın en önemli turnuvası olan İngiltere Wimbledon Tenis Turnuvası hakemliğine aday olarak gösterildi.

1-20160503161449.jpg

 Arman Özmen  İstanbul WTA dönüşü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kabakcı'yA WTA ( Women's  Tennis Association) Tenis Turnuvasından hatıra olarak getirdiği hediyeleri takdim etti. Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Kabakcı Arman Özmen'in böyle prestijli bir organizasyonda görev almasının ilimiz tenis hakemliği açısından bir gurur vesilesi olduğunu ifade ederek, başarılarının devamını diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.