Armutlu Yolu 2016 Yılında Bitecek

Armutlu Yolu 2016 Yılında Bitecek
Karayolları 14. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Yazıcıoğlu, Yalova-Armutlu karayolunun 2016’nın ortalarından tamamen biteceğini söyledi.

- Karayolları 14. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Yazıcıoğlu, Yalova-Armutlu karayolunun 2016’nın ortalarından tamamen biteceğini söyledi.

Yazıcıoğlu, Yalova ile ilçesi Armutlu’yu bir birine bağlayan karayolunda çalışmaların devam etiğini söyledi. 45 kilometrelik yolun büyük bir bölümü tamamlandığını dile getiren Yazıcıoğlu, “Gemlik-Armutlu-Çınarcık-Yalova yolu toplam 45 kilometre uzunluğunda. Yolun 34 kilometresini bitirdik. Geçen sene kalan 11 kilometrelik yolu da bitirecektik, fakat Esenköy’de 7 kilometrelik bölümde arazi çok dik. Burada yeni projeyle tünelli geçiş yaptık. 6 tane tünelimiz 5 bin 900 metre uzunluğunda olacak. 4 adet viyadükümüz var. Onun uzunluğu da 545 metre. Şu an çalışmalarımız tünellerde ve üniversite kavşağında sürüyor” ifadesini kullandı.

Yazıcıoğlu, bölgede çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekleyerek, “Tünellerde şu an itibariyle çalışmalar var. 500 metre uzunluğunda şu anda delgi yaptık. Bunun makul bitmesi 2016’nın ortalarında olur. Tünel çalışmaları bizi bu süreye getiriyor” diye konuştu.

ARMUTLU YOLU 2016 YILINDA BİTECEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.