Arslan: “2023 Hedeflerine Birlikte Ulaşacağız”

Arslan: “2023 Hedeflerine Birlikte Ulaşacağız”
AK Parti Düzce Milletvekili ve 25’inci dönem milletvekili adayı Fevai Arslan, Cumayeri ilçesini AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte gezdi.AK Parti Düzce Milletvekili adayı Fevai Arsla...

AK Parti Düzce Milletvekili ve 25’inci dönem milletvekili adayı Fevai Arslan, Cumayeri ilçesini AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte gezdi.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Fevai Arslan, Cumayeri ilçesinde Aşağı ve Yukarı Avlayan köylerine giderek AK Partiye bir kez daha destek istedi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Cumayeri ilçesinin AK Partiye her zaman destek verdiklerini belirterek, “ Vatandaşlarımız bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. Başbakanımızın mitinginde bizi yalnız bırakmadınız. Bizler de tüm Düzce’mizi kucaklayacağız ve eksikliklerimizi tamamlayacağız” dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Fevai Arslan, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlardan AK Parti istikrarının devam etmesi gerektiğini anlatarak, “ Düzce’mize 13 yılda büyük yatırımlar getirdik. Bundan sonra da Yeni Türkiye sloganımızla ilerliyoruz. Yeni vizyonumuzla Düzce’mizle birlikte tüm Türkiye’yi daha da kalkındıracağız. Kalkınmada yeni dönem başladı. 2023 hedefimize sizlerle birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

FOTO: ARSLAN: “2023 HEDEFLERİNE BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.