Artık İlçelerden Pasaport Alınabilecek

Artık İlçelerden Pasaport Alınabilecek
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü yapılan çalışmalar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, Tercan, Refahiye İlçe Emniyet Müdürlüklerine ve Kemaliye İlçe Emniyet Amirliğine Umuma Mahsus Pasaport...

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü yapılan çalışmalar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, Tercan, Refahiye İlçe Emniyet Müdürlüklerine ve Kemaliye İlçe Emniyet Amirliğine Umuma Mahsus Pasaport Büro Amirliği Kurdu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada kamu hizmetlerinin hızlı, kaliteli, basitleştirilmiş ve daha düşük maliyetle yerine getirilmesini sağlamak, bürokrasinin azaltılması, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilerek, taleplerinin daha hızlı bir şekilde yerine getirilmesi, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, iş gücü ve zaman kaybının önlenmesi amacıyla 06 Temmuz 2015 tarihinden itibaren “Umuma Mahsus Pasaport Büro Amirliği” adıyla Pasaport birimi kurulduğu belirtildi.

Kurulan pasaport birimi aracılığıyla Tercan, Refahiye ve Kemaliye İlçelerinde ikamet eden vatandaşların Umuma Mahsus Pasaport almak için bulundukları ilçe Emniyetine müracaat etmelerinin yeterli olacağı Pasaport almak için Erzincan il merkezine gelmelerine gerek kalmadığı bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.